Majiteľ a konateľ spoločnosti TUreality s.r.o.


Vítame vás TU. Sme silné realitné centrum s komplexnými službami v oblasti kúpy a predaja nehnuteľností s celoslovenskou pôsobnosťou. Dbáme na vysokú profesionalitu každého jedného makléra, práca s realitami je ich jediným zamestnaním. Spojili sme svoje skúsenosti a know-how a vytvorili sme pre vás zázemie s nadštandardnou starostlivosťou. Pri predaji alebo kúpe nehnuteľnosti sa spoľahnite na naše právne a finančné oddelenie, aby všetko prebehlo bez komplikácií. Zabezpečíme pre vás znalca, ktorý je akceptovaný vybranou bankou, pripravíme návrhy všetkých potrebných zmlúv, zastúpime vás pri katastrálnom konaní. Vybavíme potrebné formality týkajúce sa vašej hypotéky a vyjednáme s bankou optimálne podmienky úveru. Pôsobíme vo všetkých regiónoch Slovenska, kdekoľvek chcete kúpiť alebo predať nehnuteľnosť, ste TU správne.

zrks

ZRKS je najväčším realitným združením na Slovensku. Aktuálne má viac ako 200 členských realitných kancelárií a viac ako 1100 realitných maklérov, ktorí sa zaviazali dodržiavať etický kódex. Inzerujeme na realitnom portali ZoznamRealit.sk.

narks

Sme riadnym členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS), ktorý spája profesionálov už viac ako 30 rokov.



Tureality v číslach


24
pobočiek
28000
spokojných zákazníkov
120
maklérov
2008
14 rokov na trhu